Wat Sop? 

De zeperds

Wij zijn Ilse en Rienke, buren en vriendinnen, en wij maken sinds 2019 zeep. 

Dit doen wij op de ouderwetse manier en helemaal met de hand waardoor, hoewel altijd hetzelfde recept gehanteerd wordt, elk product uniek is. 

Natuurlijke ingrediënten

We weten het, 'natuurlijke ingrediënten' is een rekbaar begrip, maar in ons geval durven we dat gerust te zeggen.

Al onze zepen zijn op basis van plantaardige oliën zoals olijfolie, amandelolie, kokosolie en sheaboter en de castorolie zorgt voor lekker veel schuim. Ook de geuren en kleuren zijn niet kunstmatig, synthetische parfumolie bijvoorbeeld komt er bij ons niet in. De zepen zijn gegeurd met essentiële oliën en de kleuren zijn afkomstig van kurkuma, cacao  en andere natuurlijke kleurstoffen.

Huidvriendelijk

Bij al die lekkere, voedende olietjes gaan we natuurlijk geen onnodige toevoegingen gooien. In onze zepen zitten dus geen parabenen, sulfaten, schuimverbeteraars en namen die we niet uit kunnen spreken. Ook de scrub is afkomstig van ingrediënten die je zelfs gewoon zou kunnen eten, zoals maanzaad en koffie. 

Milieu

Je verwacht het waarschijnlijk al een beetje, maar naast huidvriendelijk is Wat Sop ook milieuvriendelijk. Onze zepen hebben alleen een etiket en geen plastic verpakking. Ook onze shampoobar Kop Sop, dus dat scheelt al een hoop plastic flessen in je badkamer en bij het afval. Ook doen we zoveel mogelijk aan hergebruik, bijvoorbeeld bij onze Confettizeep en de Zuivere Koffie en komt palmolie er bij ons niet in. Zo hopen we een klein steentje bij te dragen aan een groenere wereld. 

Vegan 

Al onze zepen zijn vegan, we gebruiken alleen plantaardige oliën en uiteraard testen we niet op dieren. 

Vragen?

Wil je nog iets weten of heb je verzoeknummers? Dan mag je ons altijd mailen: info@watsop.nl