Algemene Voorwaarden

Contactgegevens Wat Sop

E-mailadres: info@watsop.nl
www.watsop.nl
Retour- en postadres:

Wat Sop
Pollaan 43

7202 BV Zutphen
KvK nummer: 72608889
BTW nummer: 859172363B01

 

 

Algemeen

Wanneer je een bestelling plaatst bij Wat Sop ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Wat Sop behoudt het recht om ten allen tijden de algemene voorwaarden aan te passen.

 

Product

Alle producten van Wat Sop zijn handgemaakt en op basis van natuurlijke ingrediënten. We streven er naar om producten te leveren zoals weergeven op de website, maar door het ambachtelijke proces kan een product hier enigszins van afwijken. Tijdens het rijpingsproces verliest een zeep vocht waardoor het gewicht kan afwijken.

 

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Wat Sop heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen. Eventuele heffingen voor bestellingen van klanten in het buitenland zijn voor rekening van de klant in het buitenland.

 

Levering

We streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur te verzenden. Wat Sop is niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging of het zoekraken in het verzendingsproces. Wel zullen we er alles aan doen om de klant tegemoet te komen bij calamiteiten.

 

Aansprakelijkheid

Wat Sop is niet aansprakelijk voor letsel of schade dat is ontstaan door onjuist gebruik van de producten. Producten van Wat Sop zijn niet geschikt voor consumptie. We maken gebruik van natuurlijke oliën en essentiële geuren. Deze zijn getest en hebben een product safety sheet, toch kan het voorkomen dat je ergens overgevoelig voor bent. Test daarom de zeep altijd eerst op een klein stukje huid.

 

Herroepingsrecht

Ongebruikte zepen met het etiket er nog omheen mogen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour gezonden worden. Je krijgt dan het volledige bedrag op je rekening teruggestort, echter de retour-portokosten zijn voor rekening van de klant.

Bij foutief verzonden bestellingen zijn de retour-portokosten voor rekening van Wat Sop. Mail altijd eerst even met info@watsop.nl

 

Wederverkoop

Onze zepen worden door verschillende winkels verkocht, bij interesse kan je contact met ons opnemen. Als er in jouw woonplaats nog vraag is naar een verkoopadres dan krijg je de inloggegevens voor de B2B pagina. 

 

 

Vragen, opmerkingen of klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Stuur een mail naar  info@watsop.nl

Wij doen er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met aandacht in behandeling te nemen.