Sop je lijf

Barre 'n Booze

Waarom zou je je favoriete alcoholische versnapering in een zeep stoppen? Ons antwoord daarop is: waarom niet?

De alcohol verdwijnt volledig en je hoeft niet bang te zijn dat je zeep naar een bruin café ruikt, maar in onze Barre 'n Booze zit wel degelijk een vleugje bier of rum. 

Confetti

Na het drogen en snijden van onze zepen worden de randjes van de zeep geschaafd. Dat schaafsel gooien we niet weg, maar hergebruiken we in onze Confettizeep. Zo is er minimale verspilling en het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit.

Geen Noot

Niet iedereen reageert even goed op amandelolie, maar geen nood, want wij hebben Geen Noot! 

Zonder amandelolie, maar met een heerlijk geur. 

Haverklap

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben we in deze zeep gebruik gemaakt van vermalen havermout. Havermout heeft een verzachtende werking op de huid, het helpt tegen jeuk, irritatie en roodheid en is daarom een prettige zeep voor de verbrande huid of bij eczeem. Maar ook kleine kinderen die geplaagd worden door de waterpokken, kunnen baat hebben bij havermout. 

Koek is Sop

Zeep met bier, zeep met haver en nu ook al zeep die lijkt op koek? Zijn ze bij Wat Sop doorgeslagen? Wellicht.

Wat ons betreft is alles wat lekker is te combineren met zeep en persoonlijk vinden wij koekjes heel erg lekker.

Nog wat voordelen van de Koek is Sop: je wordt er niet dik van en ze kruimelen niet in bad. Smakelijk!

't Ruime Sop

In 't Ruime Sop zit een flinke hoeveelheid zeezout verwerkt wat vuil absorbeert en de poriën diep reinigt. Een echte zeebonk dus. De combinatie met eucalyptus maakt het een stoere zeep die lekker fris ruikt. 

Schoon Genoeg

Schoon Genoeg is gewoon zeep. Nou ja, gewoon.. Natuurlijk wel met de mooie kleuren en geuren die je van Wat Sop gewend bent en uiteraard allemaal van natuurlijk grondstoffen gemaakt, dus noem dat maar gewoon! 

Snottersop

Voel je je niet lekker? Verkouden, hoesten en snotterig? Lucky you! 

Dan mag je heerlijk met ons Snottersop onder de douche of beter nog, uren in een stoombad liggen en zielig doen. Misschien wil iemand je zelfs wel een kopje thee met honing brengen. 

 

Van de etherische geuren eucalyptus, tea tree, tijm en rozemarijn klaart je hoofd weer lekker op en ruik je in elk geval heerlijk als je je bed induikt.

Van Streek

Waan jij je ook ineens in je favoriete vakantieland als bepaalde geuren, zoals Spaanse sinaasappels of Franse lavendel, je neus binnendringen? Maar ook gebieden en streken in Nederland kunnen een melancholische bui veroorzaken. Wij maken je graag van streek met onze grenzeloos lekkere zeepjes

Vitamine C'eep

Om onze zeep nog frisser te laten ruiken, maken we gebruik van etherische olie. Onze Vitamine C'eep bevat heerlijke geuren van citrus, echte vitaminebommetjes voor onder de douche dus. Als je met onze Vitamine C'eep wakker wordt, zul je absoluut geen last hebben van een ochtendhumeur.

Zoetsoppig

Onze Zoetsoppig is het snoepje binnen de zepen collectie. Er zit honing in verwerkt (dus deze zeep is niet 100% vegan!) wat zeer goed is voor de droge en onzuivere huid. Als je deze zeep geprobeerd hebt,  blijf je er vast en zeker aan plakken. 

Zuivere Koffie

Zoals gezegd gooien wij niet graag wat weg. Voor deze heerlijke scrubzeep gebruiken we dan ook, jawel, de koffieprut die overblijft na onze dagelijkse bakjes koffie. De tuiniers onder ons kennen het trucje al lang: na een dag met je handen in de aarde te hebben gewroet, werkt niets zo goed als een handvol koffiegruis om het zand weer uit je poriën te schrobben. Maar als scrubzeep onder de douche zorgt het ook voor heel zachte benen. 

Cadeaubon

Gratis verzending boven de €35,-in Nederland

We bezorgen gratis in omgeving Zutphen/Warnsveld