Sop je lijf

Haverklap

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben we in deze zeep gebruik gemaakt van vermalen havermout. Havermout heeft een verzachtende werking op de huid, het helpt tegen jeuk, irritatie en roodheid en is daarom een prettige zeep voor de verbrande huid of bij eczeem. Maar ook kleine kinderen die geplaagd worden door de waterpokken, kunnen baat hebben bij havermout. 

Herbalicious

Kruiden en planten hebben vaak niet alleen een lekkere geur, maar kunnen ook helpen bij huidproblemen of rustgevend werken. 

Koek is Sop

Het lijkt op koek, het ruikt naar koek en het is net zo lekker als koek, maar we beloven dat het niet kruimelt in bad. 

Niet lullen, maar poetsen

We gaan niet zeggen dat dit typische mannenzeepjes zijn, want daar zijn we veel te genderneutraal voor. Maar deze categorie bevat wel no nonsense zepen met stoere geuren, kleuren en dito namen. Zeep met ballen dus. 

Op is sop

Exclusieve sopjes waar we er maar een paar van hebben gemaakt, omdat er net wat materiaal over was of omdat we willen kijken of het een blijvertje kan worden. Wees er dus snel bij. 

't Ruime Sop

In 't Ruime Sop zit een flinke hoeveelheid zeezout verwerkt wat vuil absorbeert en de poriën diep reinigt. Een echte zeebonk dus. De combinatie met eucalyptus maakt het een stoere zeep die lekker fris ruikt. 

Schoon Genoeg

Schoon Genoeg is gewoon zeep. Nou ja, gewoon.. Natuurlijk wel met de mooie kleuren en geuren die je van Wat Sop gewend bent en uiteraard allemaal van natuurlijk grondstoffen gemaakt, dus noem dat maar gewoon! 

Schuimparty

Er valt altijd wat te vieren en anders verzinnen we wel wat. Strooi met confetti, zing onder de douche en maak er één grote schuimparty van! 

Seasonals

Zeep voor de speciale dagen.

Snottersop

Voel je je niet lekker? Verkouden, hoesten en snotterig? Lucky you! 

Dan mag je heerlijk met ons Snottersop onder de douche of beter nog, uren in een stoombad liggen en zielig doen. Misschien wil iemand je zelfs wel een kopje thee met honing brengen. 

 

Van de etherische geuren eucalyptus, tea tree, tijm en tijm klaart je hoofd weer lekker op en ruik je in elk geval heerlijk als je je bed induikt.

Van Streek

Waan jij je ook ineens in je favoriete vakantieland als bepaalde geuren, zoals Spaanse sinaasappels of Franse lavendel, je neus binnendringen? Maar ook gebieden en streken in Nederland kunnen een melancholische bui veroorzaken. Wij maken je graag van streek met onze grenzeloos lekkere zeepjes

Vitamine C'eep

Om onze zeep nog frisser te laten ruiken, maken we gebruik van etherische olie. Onze Vitamine C'eep bevat heerlijke geuren van citrus, echte vitaminebommetjes voor onder de douche dus. Als je met onze Vitamine C'eep wakker wordt, zul je absoluut geen last hebben van een ochtendhumeur.

Zoetsoppig

Onze Zoetsoppig is het snoepje binnen de zepen collectie. Er zit honing in verwerkt (dus deze zeep is niet 100% vegan!) wat zeer goed is voor de droge en onzuivere huid. Als je deze zeep geprobeerd hebt,  blijf je er vast en zeker aan plakken. 

Zuivere Koffie

Zoals gezegd gooien wij niet graag wat weg. Voor deze heerlijke scrubzeep gebruiken we dan ook, jawel, de koffieprut die overblijft na onze dagelijkse bakjes koffie. De tuiniers onder ons kennen het trucje al lang: na een dag met je handen in de aarde te hebben gewroet, werkt niets zo goed als een handvol koffiegruis om het zand weer uit je poriën te schrobben. Maar als scrubzeep onder de douche zorgt het ook voor heel zachte benen. 

Cadeaubon